bygger bro mellem kulturel forskellighed, faglighed og personlighed

Danish(DK)English (United Kingdom)
Psykologisk rådgivning

Individuelle psykologiske rådgivningsforløb er for mennesker som har brug for at se nye muligheder igennem psykens indre dialog og billeder. Igennem fuld opmærksomhed er det intensionen at skabe større bevidsthed i psykens og kroppens tilstand og finde ro i din egen indre bevidsthed.

 

De psykologiske rådgivningsforløb er baseret på mindfulness-baseret kognitiv terapi, som metodisk er udviklet på baggrund af den buddhistiske tradition, filosofi og psykologi som en ny anerkendt metode indenfor vestens psykologi. Ved at give slip på dine destruktive tanker hjælpes du via nærværets stilhed at komme i kontakt med forskellige bevidsthedsniveuaer i dig selv ved hjælp af billeder, som et led i mentale, kropslige og følelsesmæssige processer.

 

Ved at praktisere fuld opmærksomhedsmeditation forebygges det, at negative tanker og handlemønstre tager over i en krisesituation. Et menneske der bruger fuld opmærksomheds-meditation yder beskyttelse mod at tankerne kaprer ens indre liv som en gidsel af egne følelser af angst, frygt og vrede. Det kan således også være med til at påvirke ens sindstilstand i en depressiv eller i stressede perioder.

 

Nyhedsbrev

Er du interesseret i at modtage ContraZones månedlige nyhedsbrev om aktiviteter og workshops,så meld dig til nyhedsbrevet her. I april opstarter en træningsgruppe i mindfulness - baseret kognitiv terapi


Navn:

Email:

Rådgivningsforløbet tilbyder en følsesmæssige kompetence i at bruge fuld opmærksomhed til at løse følelsesmæssige problemer og bryde destruktive handlingsmønstre i dit liv. Der arbejdes på det rationelle, det emotionelle, det eksistentielle og det intuitive niveau.