bygger bro mellem kulturel forskellighed, faglighed og personlighed

Danish(DK)English (United Kingdom)
ProjektZone
There are no translations available.

Alle projekter har det overordnede formål at bevidstgøre om voldsspiraler og forebygge aggressioner og voldsproblematikker ved at implementere og praktisere konfliktløsning i organisatoriske og samfundsmæssige konfliktzoner både nationalt og international.

 

Der udvikles og researches indenfor ContraZones 4 erfarings- og kompetenceområder med afsæt, hvor voldsspiraler og tillidsbrud opstår og behovet for lederskab og anerkendelse bliver nærværende:

 

De nære relationers Zone

Den organisatoriske Zone

Den samfundsmæssige Zone

Den internationale Zone

 

Et af projektzonens udviklingsområder er at holde sig opdateret og orienteret i forhold til at undersøge og indsamle internationale resultater, forsøg og erfaringer fra felten med fokus på voldsdynamikker og specifikt ifht. voldsforebyggelse i grupper og i lokal samfund. Der kan være tale om videnbaseret forsknings artikler og undersøgelser samt kreative og innovative projekterfaringer fra lokale områder og Ngo-aktiviteter.

 

For at udforske dette område udvikler ContraZone flere rejse- og netværksaktiviteter med det for øje at skabe interkulturelle dialoger og undersøge forskellige internationale konfliktområder, hvor konflikter og voldsspiraler opstår i forhold til kulturelle, religiøse og politiske forskelligheder. Der er tale om et ophold, hvor man får et indgående kendskab til et lokal område, hvor der er fokus på befolkningens majoritet/minoritets status, religiøse uenigheder, asymmetriske magtforhold og voldsproblematikker. (se endvidere projektbeskrivelser)

 

Alle aktiviteter i den nationale og internationale projektzone er baseret på frivillighedsprincippet og der vil søges fonde til rejseaktivitet og ophold.