bygger bro mellem kulturel forskellighed, faglighed og personlighed

Danish(DK)English (United Kingdom)
Projektbeskrivelser
There are no translations available.

Projektbeskrivelser i udvikling under de forskellige Zoner:

 

Den nære relations Zone:

Mindfulness forløb

 

Den organisatoriske Zone:

De organiske ledelsesområder henvender sig til ledere, der ønsker en større bevidsthed om din egen lederstil og din evner og personlig stil indenfor organisk & visionær ledelse. Med organisk ledelse udfordres du på egne værdier og relationer og grænser. Der er fokus på det intuitive rum, fuld opmærksomhed, timing, omstillingsevne og mental skarphed i en travl hverdag. Pdf download af dokumentet Organiske ledelsesområder(Forløbene udbydes enten som supervisionsområde, enkelt udviklingsområder eller som et samlet forløb, se endvidere pdf-fil)

 

Den samfundsmæssige Zone:

I samarbejde med Kriminalforsorgen er et projekt  i støbeskeen i forhold til at lave individuelle opfølgningsforløb for voldsdømte. Succeskriteriet for indsatsen er; at deltagerne får en større mulighed for at håndtere deres risikofaktorer for vold, som der er blevet arbejdet med i et voldsforebyggelses program med det formål, at mindske voldsdømtes tilbagefald for udøvelsen af vold i et samfundsmæssige perspektiv.

 

Den internationale Konflikt Zone:

Formålet med projektet interkulturelle dialoger er at skabe et globalt dialogisk netværk med det sigte, at studerende, fagpersonale og andre relevante personer kan komme på et ophold i ca 2. uger for at udforske et internationalt konfliktområde.Pdf download af dokumentet Interkulturelle Dialoger Hent pdf-fil for nærmere beskrivelse af projekt Interkulturelle dialoger i engelsk version.